Gratis energieadvies voor gasloos bouwen

Heb jij nog veel vragen over gasloos bouwen? Optanten en kopers van kavels in de gemeente Zuidhorn kunnen sinds kort gebruikmaken van gratis (2 keer 1,5 uur) advies door een energieadviseur van Invent om te helpen bij de vragen over het bouwen van een gasloze woning in de provincie Groningen.

Tijdens de gesprekken kan je alles vragen over de bouw van jouw nieuwe duurzame woning, zoals “hoe moet ik mijn huis verwarmen?”, “wat is de beste plaats voor een warmtepomp?” of “hoe bouw ik een Nul op de Meter woning?”. Heb je al tekeningen of andere uitgewerkte plannen, neem die dan mee naar het gesprek. Ook jouw aannemer of architect is van harte welkom. Ter informatie en inspiratie is hier alvast een verhaal van een bewoners van woning zonder een gasaansluiting.

De adviesgesprekken worden de rest van het jaar nog aangeboden, zodat je zelf kan kiezen op welk moment je gebruik wilt maken van de twee adviesgesprekken. De gesprekken van twee keer anderhalf uur zijn op kosten van de gemeente. Hieronder vindt je het overzicht van de eerstvolgende beschikbare tijden. Aanmelden kan via a.geluk@zuidhorn.nl.

Woensdag 27 juni

  • 8.30 – 10.00 uur
  • 10.00 – 11.30 uur
  • 11.30 – 13.00 uur