Inloopbijeenkomst uitbreiding De Oostergast

Voor de verder uitbreiding van woonwijk De Oostergast is een ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend stedenbouwkundig plan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Oostergast, fase 2Da-noord en 3a’ biedt ruimte voor de bouw van ongeveer 240 woningen. Het gros daarvan (circa 180 woningen) wordt ontwikkeld door Dura Vermeer Bouw Hengelo BV. De overige kavels worden uitgegeven door de gemeente als vrije en projectmatig te ontwikkelen kavels.

Op donderdag 3 november 2022 vindt in Brasserie Kade Z, Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 1 te Zuidhorn een openbare inloopbijeenkomst plaats. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u vrij inlopen. Medewerkers van de gemeente staan dan voor u klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp stedenbouwkundig plan. Daarnaast zijn medewerkers van Dura Vermeer aanwezig om de ideeën en bouwplannen van Dura Vermeer voor de uitbreiding toe te lichten.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse