kavel 20 kopen in de oostergast

Kavel 20 gasloos

Een eigen huis bouwen, geheel naar eigen inzicht en op maat, dat is de droom van velen. In de Oostergast kan het!

Tevredenheid en trots

Een eigen huis bouwen leidt tot ultiem woongenot, tevredenheid en trots. Velen gingen u al voor. Zij genieten nu volop van hun droomhuis in een prachtige woonwijk met alle voorzieningen om de hoek en een uitstekende bereikbaarheid.

Deze kavel ligt in Fase 2D-a, ten noorden van de reeds gerealiseerde woningen in de Oostergast. Centraal in deze fase ligt het prachtige Natuureiland: Een uniek en gevarieerd park waar ruimte is voor sport, spel en ontmoeten!

Bestemmingsplan en bouwregels

Met betrekking tot deze fase van De Oostergast is het bestemmingsplan De Oostergast – Fase 2D-a van toepassing. In aanvulling op het bestemmingsplan is er o.a. een beeldkwaliteitsplan en stedenbouwkundig plan van toepassing verklaard waarin nadere regels met betrekking tot het bebouwen van een vrije kavel zijn omschreven. Het kwaliteitsteam toetst de aanvragen aan deze plannen. Alle projectmatige ontwikkelingen worden behandeld in het kwaliteitsteam. De particuliere aanvragen worden eerst door een extern deskundige van Libau beoordeeld tijdens het welstandsoverleg. Wanneer de aanvraag niet duidelijk past binnen het stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan worden deze particuliere aanvragen alsnog beoordeeld door het kwaliteitsteam. Het advies van het kwaliteitsteam wordt vervolgens door Libau in een welstandsadvies verwerkt.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!