Scorpius bouwnummer 10

Ruim, licht, energiezuinig, maximale leefruimte op de 1e verdieping en zeer compleet opgeleverd. Deze halfvrijstaande woning van het type Scorpius biedt ruimte genoeg voor het hele gezin. Hier vindt iedereen al snel zijn favoriete plekje.

Zeer compleet opgeleverd
Modern of klassiek? Jij mag het zeggen! Woningtypes Libra, Aquila en Scorpius worden compleet opgeleverd met een keuken. Wens je het anders of nog meer luxe? Vertel je wensen, bijna alles is mogelijk. De toilet en de badkamer worden bij alle woningtypes compleet ingericht en betegeld opgeleverd. Het sanitair is van de hoogste kwaliteit en de wandtegels hebben een groot formaat van 25 x 40 cm. Natuurlijk heb je zelf ook inspraak bij het kiezen van de stijl.

Alles inclusief
Alle woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair van de kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Ook het tegelwerk is al voor je gedaan (wandtegels 25 x 40 cm, vloertegels 30 x 30 cm). Alles is heerlijk schoon, fris en nieuw, dus voorlopig heb je nergens omkijken naar. Je kunt het sanitair en tegelwerk bekijken en uitzoeken bij Raab Karcher in Assen.

Verkoopprocedure
Verkoopprocedure met behulp van een loting. Inschrijfformulieren te verkrijgen bij de start verkoop of schrijf je in via het formulier via de website van Nieuwbouw Groningen.

 

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

      Direct inschrijven

      Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in en de makelaar neemt contact met jou op

      Schrijf mij in