Taurus bouwnummer 1

De fraaie, halfvrijstaande woningen van het type Taurus zijn extra breed met een binnenmaat van maar liefst 5,70 x 9,90 m. Je hebt dus ruimte genoeg voor al je woonwensen! Wil je een extra uitbouw van 1,2 m of 2,4 m of een carport? Er zijn volop opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Compleet wonen
De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en zeer compleet opgeleverd. Allemaal hebben ze standaard vloerverwarming, tegelwerk en luxe sanitair. Een deel van de woningen wordt zelfs opgeleverd inclusief luxe keuken.

Tuin- of straatgericht wonen? Zeg het maar!
Wil je tijdens het koken uitkijken op de straat of juist vanaf de bank? Zeg het maar! Je mag- zonder meerprijs –zelf aangeven of je straatgericht of tuingericht wilt wonen.

4e of 5e slaapkamer op de tweede verdieping mogelijk
De woning is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een badkamer. Op de tweede verdieping is er de mogelijkheid voor een 4e of zelfs 5e (slaap-)kamer. Nog meer ruimte nodig? Optioneel is de woning te verlengen met 1,20 of 2,40 m.

Verkoopprocedure
Verkoopprocedure met behulp van een loting. Inschrijfformulieren te verkrijgen bij de start verkoop of schrijf je in via het formulier via de website van Nieuwbouw Groningen.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

      Direct inschrijven

      Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in en de makelaar neemt contact met jou op

      Schrijf mij in