Vela bouwnr. 9

De woningen zijn gasloos én energiezuinig (EPC 0,0). Alle woningen krijgen vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping (m.u.v. van woningtype Vela). Bovendien worden de woningen voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen. Natuurlijk zijn er ook diverse uitbreidingsmogelijkheden en worden alle woningen voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De woningtypes Lyra en Serpens zijn tevens voorzien van een luxe en complete keuken.

De ligging van de nieuwe woningen is aan een rustige woonstraat (Polarisstraat, Pegasisstraat, Electrastraat en Antaresstraat). Hier woon je ruim, groen en zeer centraal gelegen nabij de dorpsweide en voorzieningen zoals de Brede School, het zwembad, winkels en het treinstation. En natuurlijk is de stad Groningen binnen handbereik.

Type Vela is een toekomstbestendige woning. Wonen, koken, baden en slapen kan allemaal op de begane grond. Op de verdieping heb je extra ruimte voor hobby’s of logees. Door de vriendelijke, roodbruine gevelkleur en de lage, donkere kap oogt de woning dorps en gemoedelijk. In de fijne tuin kun je heerlijk buiten zitten. Hier woon je lekker, nu én in de toekomst.

Indeling
Op de begane grond is een ruime woonkamer met een open leefkeuken gesitueerd, alsmede een inpandige berging, slaapkamer en complete badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.
Op de eerste verdieping is voldoende ruimte voor een of twee extra slaap- en/of werkkamers

Bijzonderheden

 • Zeer energiezuinig wonen met een EPC van 0,0
 • Geen gas meer!
 • Verwarming middels lucht-water-warmtepomp
 • Vloerverwarming als hoofdverwarming
 • Inclusief luxe sanitair en tegelwerk
 • Types Serpens en Lyra tevens voorzien van een keuken
 • Levensloopbestendig wonen in type Vela
 • Uitgebreide optiemogelijkheden

Verkoopprocedure
Het betreft een verkoop middels inschrijving. Deze inschrijving sluit op maandag 28 mei 2018 om 17:00 uur. Zo heb je ruim de tijd om rustig de verkoopdocumentatie te bestuderen en keuze te kunnen maken uit een van de bouwnummers van jouw voorkeur. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!


   Direct inschrijven

   Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in en de makelaar neemt contact met jou op

   Schrijf mij in