Vrijstaande villa 3 DIEP

Vrijstaand wonen met een royaal karakter!

Elk van de vier woningen krijgt een bakstenen gevel in een eigen kleurnuance, geselecteerd door de architect. De woningen krijgen een rijke uitstraling door de toepassing van houten gevelbekleding en keimwerk. Daarnaast zijn de woningen heerlijk licht door de vele ramen.

Ruime opzet

Woningtype BREED en woningtype DIEP worden beiden bereikt door een gedeelde brug. De brug en de ruime opzet van de entree met veel groen en water dragen bij aan uw woonkwaliteit.

Beide woningtypes zijn standaard voorzien van een garage. Op de begane grond komt u met een ruime entree de woning binnen. Met ruim 55 m2 vloeroppervlak biedt de woonkamer genoeg ruimte voor een volwaardige zitkamer, een ruime eethoek en een riante keuken. Hier is voldoende ruimte voor familie en vrienden!

Met standaard vier slaapkamers is ook de verdieping lekker ruim. Datzelfde geldt voor de badkamer, hierin passen bad, separate douche, toilet en dubbele wastafel. Op zolder vindt u tenslotte de installaties en bestaat de mogelijkheid nog eens twee extra slaapkamers te realiseren.

Kenmerken:

  • Gasloos en energieneutraal (EPC=0): Lage energielasten door een maximale isolatie. Het comfort van de woning is hoog en uw energierekening blijft laag.
  • Onder architectuur ontworpen: Het kleinschalige plan vormt een ensemble van dwars- en langsgeplaatste woningen, met een lichte en rijke uitstraling.
  • Vloerverwarming op de begane grond: Nooit meer koude voeten! Door vloerverwarming op de begane grond ervaart u een fijne gelijkmatige warmte.
  • Sanitair en tegelwerk inclusief: Uw badkamer wordt compleet afgewerkt met sanitair en tegelwerk naar keuze.
  • Indelingsvrijheid en prijszekerheid: In overleg zijn verschillende opties mogelijk. Op voorhand heeft u prijszekerheid.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!