DE OOSTERGAST,
LAATSTE KANSINSCHRIJVING KAVELS
NU INSCHRIJVEN

Laatste kans kavelinschrijvingen

Inschrijven voor een nieuwbouwkavel kan nog tot en met maandag 20 november. 

De Oostergast breidt uit. De nieuwbouwwijk aan de rand van Zuidhorn groeide in de afgelopen tien jaar tot een wijk met duizenden inwoners. Vorige maand zijn 28 nieuwe projectwoningen in een hoog tempo verkocht en inmiddels is de verkoopronde voor de nieuwbouwkavels in volle gang.

Een zelfgebouwd huis

In deze verkoopronde vinden twaalf nieuwbouwkavels hun weg naar gezinnen die dromen van een zelfgebouwd nieuwbouwhuis met uitzicht op de natuur. De inschrijfronde begon vorige maand en nadert zijn einde. Inschrijven kan nog tot maandag 20 november, 10.30 uur.

Droom jij ervan je eigen huis te bouwen? Mis deze kans dan niet, want deze kavelverkoop is een éénmalige en unieke kans om te wonen met uitzicht op het groen van de Oostergast.

Toewijzing op basis van loting

Na de inschrijving dan worden de kavels toegewezen op basis van een loting. Deze loting wordt uitgevoerd door de notaris en vindt plaats gelijk na het sluiten van de inschrijvingen: maandag om 11.00 uur.

Inschrijving gaat schriftelijk via makelaar Dijkstra. Het formulier is te downloaden op deze site.

bekijk het kavelaanbod in de oostergast

van een optie op een kavel tot nieuwbouw
grond te koop groningen 2

 

Kavelverkoop 2017

  • 12 kavels
  • Inschrijving via makelaar Dijkstra
  • Deadline 20 november
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse