DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Nieuwbouw Groningen

Nieuwbouw Groningen begint in de Oostergast, de groene woonwijk aan de rand van Zuidhorn.

De Oostergast is een nieuwbouwwijk nabij het historische stadshart van Zuidhorn in Groningen, omringd door weilanden en voorzien van veel groen. De wijk is tien jaar jong, ligt op 9 minuten van centraal station Groningen en combineert alle faciliteiten van een stad met de rust en ruimte van een dorp.

Het aanbod van koopwoningen in de Oostergast wordt regelmatig vernieuwd. Bekijk het actuele aanbod aan koopwoningen en schrijf je in om meer informatie van de makelaar te ontvangen.

 

 

Nieuwbouw Groningen: vrije kavels en nieuwbouwwoningen

De Oostergast ontstond tien jaar geleden en breidt momenteel uit. Begin dit jaar zijn er 12 kavels en ruim 36 nieuwbouwwoningen bijgekomen. En er komt meer, want de Oostergast blijft groeien tot 2020.

Een eigen kavel kopen is een investering in je geluk. Want met nieuwbouw wordt je woonhuis ook gelijk je droomhuis. Alles wordt immers aangelegd compleet volgens jouw wensen en jouw smaak, zodat je kunt leven zoals jij dat wil.

nieuwbouw groningen begint in de oostergast Woning in De Oostergast, Zuidhorn (Groningen)

Groene wijk

De Oostergast is een vriendelijke wijk naast het centrum van Zuidhorn, omringd door weiland. Uniek aan de nieuwbouw is de hoeveelheid groen: minstens de helft van de wijk wordt niet bebouwd, zodat de natuur volop de kans krijgt.

De bewoners van de Oostergast komen uit Zuidhorn en Groningen. Het meest gehoorde argument om in de wijk te komen wonen: je hebt hier de rust van een dorp en toch de gemakken van de stad dichtbij. Het centrum van Zuidhorn is gezellig en compleet en voor de rest is Groningen op 9 treinminuten binnen handbereik.

Nieuwbouw Groningen in De Oostergast in Zuidhorn 

Bekijk ons actuele kavelaanbod en neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

 

Nieuwbouwwijk De Oostergast heeft de Brede School

Kavels bekijken?

Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in. De makelaar neemt contact met je op en voorziet je van meer informatie.

Eric en Amarens verhuisden naar een nieuwbouw huis binnen de wijk
Nieuwbouw Groningen
nieuwbouw groningen begint in de oostergast

 

Dáárom nieuwbouw in de Oostergast

  • Tuin- of straatgericht wonen, de keuze is aan jou
  • 9 treinminuten van de stad Groningen
  • Een dorp met alle faciliteiten van een stad
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse