Inschrijven nu mogelijk,
Deadline: 28 mei
Alle woningen, alle details

Prijzen en afmetingen van onze 30 nieuwbouwwoningen

Nieuwbouw in Groningen begint hier. Lees alles over de nieuwbouwplannen van 30 energiezuinige nieuwbouwwoningen.

Zuidhorn breidt uit. Gisteren was de start verkoop in een goed gevuld zalencentrum Balk, waarbij de details van de nieuwbouwplannen werden onthuld én toegelicht. Voor wie er niet bij kon zijn, zetten we de plannen op een rij.

 

Alles over de 30 projectwoningen

Wonen in de provincie Groningen? In een nagelnieuw huis, met alles afgestemd op jóuw wensen: dat is wat binnenkort mogelijk is in woonwijk de Oostergast (Zuidhorn). In de loop van dit jaar start projectontwikkelaar Plegt-Vos namelijk met de bouw van dertig nieuwbouwwoningen, geschikt voor zowel starters als doorstromers. Gasvrij, dus uiteindelijk op de lange termijn voordelig.

De dertig woningen zijn onderverdeeld in zes woningtypen, elk met hun eigen unieke specificaties. De nieuwbouw  in Zuidhorn vindt plaats in de Polarisstraat, Pegasisstraat, Electrastraat en Antaresstraat in Zuidhorn.

 

Centaurus

€ 305.000 – € 315.000 v.o.n
149 m2 | 5 kamers

projectwoningen oostergast zuidhorn 600p 3

Deze stoere en robuuste woningen heeft een zonnige tuin op het zuiden en een aangebouwde stenen garage. Deze royale twee-onder-één-kapwoning staat op de hoek en gelegen aan het water.

 

Lyra

€ 220.000 – € 245.000 v.o.n
128-134 m2 | 5 kamers

In deze ruime drie-onder-één-kap-woning kijk je uit op het water en op het groen van de wijk. Vanuit de woonkamer of keuken heb je uitzicht op de diepe achtertuin.

 

Delphinus

€ 272.500,- v.o.n.
130 m2 | 5 kamers

Wonen aan het water met aan de achterkant een diepe én zonnige tuin: het kan in het woningtype Delphinus. Met veel licht door grote ramen, een ruime eetkeuken en voldoende ruimte.

 

Serpens (twee-onder-één-kap)

€ 237.500 – € 245.000,- v.o.n.
114 m2 | 5 kamers

Een robuuste twee-onder-één-kapwoninging met een markante uitstraling: dat is dit woningtype in een notendop. Een hele complete woning met volop uitbreidingsmogelijkheden (zoals een garage of een uitbouw).

 

 

Serpens (vier-onder-één-kap)

€ 215.000 – € 232.500 v.o.n.
117 m2 | 5 kamers

Een diepe en zonnige tuin (mét berging achterin) kenmerkt deze geschakelde woning. Met een optionele tuindeur of schuifpui, is dit de ideale woning voor wie even graag binnen- als buitenshuis leeft.

 

Vela

€ 230.000 – € 235.000 v.o.n.
113 m2 | 4 kamers

Een woning voor wie klaar wil zijn voor de toekomst. Dit woningtype heeft namelijk alles op de begane grond: wonen, koken, baden en slapen. Op de eerste verdieping is ruimte voor een extra kamer, zoals een hobby- of logeerkamer.

 

 

Schrijf je in vóór 28 mei

plan-overzicht-oostergast

Interesse in één van deze zes droomhuizen? Wees er dan snel bij! De periode om je in te schrijven voor een optie is inmiddels geopend en loopt tot en met 28 mei.

Wanneer er meerdere inschrijvingen op één woning zijn, worden de opties toegewezen door de projectontwikkelaar Plegt-Vos. Dit is op 29 mei. Meedoen met de loting doe je door je formeel in te schrijven bij Pandomo Makelaars.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse