38 projectwoningen,
start verkoop 27 juni
Inschrijven

38 nieuwe kansen voor bijzonder wonen

Wonen in de Oostergast in Zuidhorn is verrassend dichtbij en populair. Schrijf je nu alvast in voor de volgende fase met 38 nieuwe woningen en mis de start verkoop niet.

De verkoop start op donderdag 27 juni in zaal Balk te Zuidhorn!

Vanaf 27 juni bieden wij 38 nieuwe woonkansen in de populaire wijk De Oostergast in Zuidhorn. De nieuwe fase omvat in totaal 38 woningen in 8 verschillende woningtypes. Het aanbod wordt gevarieerd en passend bij het huidige straatbeeld.

Hier woon je ruim, groen en zeer centraal gelegen nabij de dorpsweide en voorzieningen zoals de Brede School, het zwembad, winkels en het treinstation. En natuurlijk is de stad Groningen binnen handbereik.

 

Prijzen vanaf € 230.000 tot € 340.000 v.o.n.

 • 38 projectwoningen

  De nieuwe fase omvat in totaal 38 woningen in 8 verschillende woningtypes. Het aanbod wordt gevarieerd en passend bij het huidige straatbeeld. Het plan bestaat uit 4 rijwoningen, 30 twee-onder-een-kap woningen in zes verschillende types en 4 toekomstgerichte woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier woon je ruim, groen en zeer centraal gelegen nabij de dorpsweide en voorzieningen zoals de Brede School, het zwembad, winkels en het treinstation. En natuurlijk is de stad Groningen binnen handbereik.

 • Gevarieerd aanbod

  De 38 projectwoningen zijn verdeeld in zeven woningtypes:

  – 4 rijwoningen.
  – 30 twee-onder-één-kapwoningen.
  – 4 toekomstbestendige woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

 • Kenmerken woningen

  – Gasloos én energiezuinig. EPC van 0,00.
  – Diepe tuin op het zuiden, oosten of westen.
  – Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
  – Volop uitbreidingsmogelijkheden.
  – Luxe sanitaire en tegelwerk.

 • De Oostergast in trek bij Groningers

  Vooral veel Stadjers verruilen Groningen voor het wonen in het groen in de Oostergast. Of zoals één van onze kopers aangeeft: “De Oostergast is een mooie, groene en ruim opgezette wijk. Dit samen met de voordelen van een mooi dorp en de stad Groningen op korte afstand, maakt dat wij hebben gekozen om hier te gaan wonen”

 • 9 minuten vanaf Groningen CS

 • Rust, groen en ruimte

 • Vrije kavels en koopwoningen

Start verkoop

De 38 nieuwe projectwoningen worden gepresenteerd op 27 juni, in Balk Zalencentrum in Zuidhorn. Ben je er ook bij?

Tijdens de start verkoop kan je de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen en worden de von-prijzen bekend gemaakt. Ook is er gelegenheid om vragen stellen aan de medewerkers van Plegt-Vos en aan de makelaar.

Vanaf de start verkoop kan je je inschrijven voor een specifieke woning. Door je in te schrijven, loot je officieel mee voor een optie op één van de woningen

Locatie & datum

 • Start verkoop 27 juni
 • Balk Zalencentrum in Zuidhorn
 • 19.00 - 21.00 uur
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse