DE OOSTERGAST,
Start verkoop 19 oktober
Nu al inschrijven

Nieuwe projectwoningen en kavels in de verkoop

Mis dit niet! Donderdag 19 oktober is het startsein voor de verkoop van nieuwe projectwoningen en kavels in de Oostergast in Zuidhorn.

De projectwoningen worden in het tweede kwartaal van 2018 gebouwd in twee straten: de Anserstaat en de Boteinstaat. Er zijn twee-onder-één-kap-woningen en rijtjeswoningen beschikbaar. De prijzen variëren van € 200.000 tot € 300.000 vrij op naam.

Daarnaast worden de 12 nieuwe bouwkavels gepresenteerd.

Bezoek een bijzondere avond

De woningverkoop begint op donderdagavond 19 oktober om 19 uur in Zalencentrum Balk in Zuidhorn, waar de bouwplannen door middel van plattegronden en artist impressions worden gepresenteerd. Makelaars, projectleveranciers (keuken en badkamer) en mensen van de gemeente Zuidhorn zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

  • Wanneer? Donderdag 19 oktober van 19:00 tot 21:00 uur
  • Waar? Zalencentrum Balk
  • Adres: De Gast 39 te Zuidhorn
  • Route (via Google Maps)

Schrijf je online in

Tijdens de avond kun je je gelijk al inschrijven voor een woning of een kavel. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, worden de opties toegewezen op basis van een loting. Online inschrijven is nu al mogelijk: Schrijf je in en de makelaar neemt contact met je op voor meer informatie.

Schrijf je vandaag nog in!

Over de Oostergast

Ruim honderden gezinnen gingen je voor en wonen nu met heel veel plezier in de Oostergast. Ze genieten nu van de ruimte en rust, in een groen dorp met de faciliteiten van een stad dichtbij. Ontmoet de bewoners van de Oostergast en laat je verassen door de veelzijdigheid van deze wijk aan de rand van Zuidhorn.

fred stol wethouder zuidhorn
Femke en Richard hebben alles dichtbij hun droomhuis

Bijzonderheden van de woningen:

  • Woningen op de Anserstraat hebben de tuin op het noorden of zuiden
  • Woningen op de Boeinstraat hebben de tuin op het westen of oosten
  • Energiezuinige woningen met vloerverwarming
  • Slaap- en badkamer op de benedenverdieping is mogelijk
  • Al vanaf € 200.000 v.o.n.
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse