Mo(o)i Zuidhorn,
Wij jij?
Alle info

Fotografeer Zuidhorn en win!

De Oostergast organiseert de fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn om te laten zien hoe mooi Zuidhorn kan zijn.

Met de fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn worden fotografen uitgedaagd om Zuidhorn zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Wethouder Fred Stol (zelf ook fotoliefhebber) legt het idee achter de wedstrijd uit. “De Oostergast is al een plaatje op zich maar de verdere omgeving is ook mooi. Met een fotowedstrijd willen we dit laten zien aan potentiële bewoners zodat zij geïnspireerd raken om in de woonwijk de Oostergast te komen wonen.”

Wethouder Stol vindt dat Zuidhorn het verdient om zo mooi mogelijk in beeld wordt gebracht.

Stol: “Er is hier zó veel moois om te fotograferen. We willen bewoners én onze bezoekers uitdagen om vast te leggen wat voor hen typisch Zuidhorn is. Bijvoorbeeld het Natuureiland in de Oostergast, de historische dorpskern van Zuidhorn of het omliggend platteland met zijn prachtige dorpen”.

Het publiek bepaalt

De wedstrijd staat open voor iedereen ouder dan 16 jaar, ongeacht of de deelnemer in de gemeente woont of niet. Het maakt ook niet uit of een foto is gemaakt door met professionele camera of met een normale smartphone.

Het inzenden van de foto’s kan vanaf vandaag, 23 augustus via de website https://www.deoostergast-zuidhorn.nl/fotowedstrijd/. Tot en met 6 oktober kan er gestemd worden op de mooiste foto.

De uiteindelijke winnaar wordt op dinsdag 9 oktober bekend gemaakt. De winnaar wint een GoPro Hero. Bovendien worden de drie mooiste foto’s groot afgedrukt en een maand lang tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis.

 

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse