Projectwoningen en kavels,
17 mei start verkoop
Alles wat je moet weten

Kavels en gasloze projectwoningen binnenkort in verkoop in Zuidhorn

Gasloze nieuwbouw in Groningen? Dit is je kans!
Op 17 mei geven wij het officiële startsein voor de verkoop van 30 nieuwe projectwoningen en 11 kavels in Zuidhorn. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen in diverse prijsklasse en woningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Oostergast

Gasloos en energiezuinig

De woningen zijn gasloos én energiezuinig. Alle woningen krijgen vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Bovendien worden de woningen voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen.

De nieuwbouw in Zuidhorn wordt 17 mei gepresenteerd in Balk Zalencentrum te Zuidhorn. Tijdens deze informatieve avond is de gelegenheid om het nieuwbouwplan te bekijken, om vragen te stellen aan de projectontwikkelaar Plegt-Vos, om te spreken met de gemeente en informatie te krijgen van de makelaar. Ook is het mogelijk om je officieel in te schrijven voor de toewijzing van de woningen. De toewijzing vindt plaats op 29 mei.

Meer weten?

Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten, want binnenkort geven wij een impressie van hoe de nieuwe woningen eruit komen te zien.

Voor wie niet kan of wil wachten: schrijf  je nu alvast in en de makelaar neemt contact met je op om je te informeren over de procedure.

17 mei in Balk Zalencentrum

  • Onthulling 30 projectwoningen en 11 kavels
  • Informatie van makelaars, projectontwikkelaars en gemeente
  • Gelijk inschrijven voor verloting.
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse