DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Nieuwbouw in Zuidhorn | projectwoningen en bouwkavels

Nieuwbouw in Zuidhorn? Het kan in de Oostergast.

In de Oostergast bieden we geschakelde woningen, halfvrijstaande woningen en luxe vrijstaande villa’s. Langs een waterweg, aan de rand van een weiland of in de kern van de woonwijk.

Het aanbod bekijken:


Projectwoningen

 


Luxe villa’s

 


Kavels 

 

Over de Oostergast

Wonen in de rust van een dorp, met alle gemakken van de stad dichtbij? Dat kan in de Oostergast aan de rand van Zuidhorn. De Oostergast is Bijzonder Wonen Bereikbaar. De Oostergast ontstond in 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige woonwijk. Het groen kenmerkt de straten, want in het ontwerp van de wijk is uitgegaan van een 50/50-verhouding tussen ruimte en bebouwing.

Ruim honderden gezinnen en stellen hebben inmiddels hun plekje gevonden in de Oostergast. Meer weten over deze bijzondere wijk? Lees de verhalen van de inwonerse en ontdek de mogelijkheden van een projectwoning of een nieuwbouwkavel in deze jonge maar bloeiende wijk.

De trein van Zuidhorn naar Groningen station zuidhorn

 

Projectwoningen

Nieuwbouwprojecten Groningen in de Oostergast (Zuidhorn) nieuwbouw groningen begint in de oostergast

De Oostergast is een jonge woonwijk aan de rand van Zuidhorn, op enkele minuten afstand van de stad Groningen. Bekijk het het huidige aanbod projectwoningen en blijf op de hoogte van nieuw aanbod door je in te schrijven voor het project.

 

Vrije kavels

 kavels in groningen veranderen in droomhuis

Droom je ervan om je eigen huis te bouwen, alles ingericht naar eigen wens en smaak? Dat kan in de Oostergast. Op onze vrije kavels heb je de mogelijkheid om samen met een architect en aannemer zelf je droomhuis te bouwen: Bijzonder Wonen Bereikbaar!

Het totale aanbod aan kavels vind je via dit overzicht.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse