DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Kavels in Groningen te koop in Oostergast

Kavels in Groningen? Je vindt ze in de Oostergast: de nieuwe woonwijk in Zuidhorn, op 9 minuten afstand van de stad Groningen.

Wonen in een dorp met alle gemakken van de stad binnen handbereik, dat is de Oostergast in een notendop. Hier bouw je je droomhuis op de perfecte kavel, met alles precies zo ingericht en aangelegd zoals jij dat wil. Bekijk het actuele kavelaanbod.

 

Kavels in Groningen nu te koop in de Oostergast

Het project de Oostergast ontstond tien jaar geleden met veel enthousiasme van de samenwerkende partijen. Al meer dan tien jaar ontwikkelt de Oostergast zich: van enkele straten in het begin tot de woonwijk van nu.

In 2007 gingen de eerste woningen en de eerste kavels in de verkoop. Inmiddels zijn er meer dan driehonderd woningen gebouwd. De bewoners zijn veel jonge gezinnen, stellen en vijftigers (waarvan de kinderen het huis uit zijn).

De tweede fase is inmiddels in volle gang, waarbij nieuwe kavels beschikbaar komen voor het bouwen van een droomhuis. De kavels liggen rondom de huidige wijk en bieden de unieke kans om te wonen omringd door groen en Het Natuureiland.

 kavels in groningen veranderen in droomhuis

 

Zuidhorn heeft alles dichtbij

Veel bewoners van de Oostergast komen uit de stad Groningen en uit Zuidhorn zelf. Het meest gehoorde argument om in de Oostergast te wonen: je hebt hier de rust van een dorp, met alle gemakken van de stad dichtbij.

Want wonen in de Oostergast, dat betekent wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk ligt tegen het historische dorpshart, met daarin alle faciliteiten binnen handbereik: alle grote winkelketens, sportverenigingen, restaurants en openbaar vervoer.

Voor het zwembad, de basisschool en de kinderopvang hoef je de wijk zelfs niet uit, want die bevinden zich allemaal in het hart van de Oostergast.

wegwijzerbord in zuidhorn  

Kavels bekijken?

Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in. De makelaar neemt contact met je op en voorziet je van meer informatie.

bekijk het kavelaanbod in de oostergast

Femke en Richard hebben alles dichtbij hun droomhuis
Zuidhorn luchtfoto

 

Dáárom bouwen in de Oostergast

  • Je droomhuis op de perfecte kavel
  • Wonen omringd door groen
  • De rust van een dorp, vlak naast de stad
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse