DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Makelaar aan het woord

Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies is als verkopend makelaar van de vrije kavels actief betrokken bij de Oostergast. Ons motto is “dromen durven leven”.

Het kopen van een vrije kavel is hét begin om het huis van jouw dromen te realiseren. Hier komen natuurlijk een hoop zaken bij kijken, zoals de hypotheek. Daarom is het ook belangrijk om te weten wat jouw huidige woning waard is. Hier kunnen wij jou als full-service kantoor in bijstaan en je van deskundig advies voorzien.

Vrije kavels

Indien je interesse hebt in één van de vrije kavels, maak dit dan kenbaar bij Douwe Dijkstra. Hij houdt zich bezig met de vrije kavels en is de contactpersoon binnen ons kantoor. Douwe kan jouw vragen beantwoorden en je van informatie voorzien wat betreft de inschrijfprocedure.

Tot slot kunnen wij jou, via ons uitgebreide netwerk, in contact brengen met architecten en aannemers. Op deze manier helpen we jou om het huis van je dromen te bouwen. Oftewel: we komen graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken!

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse