DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

NIEUW! 12 luxe appartementen in De Oostergast

Binnenkort in de verkoop: 12 luxe appartementen

Aan de Antaresstraat in Zuidhorn verrijst een prachtig nieuw project. 12 Luxe appartementen vormen straks de nieuwste aanwinst in Oostergast, het uitbreidingsplan van Zuidhorn dat bekend staat om zijn unieke karakter. De appartementen zijn straks te verdelen in drie types. De twee-kamerappartementen hebben gemiddeld een woonoppervlak van circa 80 vierkante meter. Het tweede type heeft een gemiddeld woonoppervlak van circa 85 vierkante meter. De kroon op het project vormen de penthouses van circa 120 vierkante meter. De verkoop van de appartementen start binnenkort. Neem alvast een kijkje op de projectsite en meld je aan voor het project https://wonenindeoostergast.nl/home

A-locatie

Midden in de woonwijk ligt één van de mooiste groene plekjes in de Oostergast: het Natuureiland. Een plek voor sport, spel en ontmoeten omringd door groen. De locatie van de appartementen is ten noorden van het Natuureiland. Hier woon je straks in een nieuw en luxe koopappartement omringd door in bloei staande bomen. Een plek waar je bewust wilt wonen in combinatie met de aanwezigheid van water, rust en faciliteiten in de directe omgeving – oftewel: een A-locatie!

 

appartementen

 

 

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse