Nieuwbouwprojecten Groningen,
Kavels en koopwoningen in de Oostergast
Meer over de Oostergast

Nieuwbouwprojecten Groningen – vrije kavels en koopwoningen

Nieuwbouwprojecten Groningen in de Oostergast, de groene woonwijk aan de rand van Zuidhorn. 

Zuidhorn breidt uit. Aan de rand van het Groninger dorp ontstaat een nieuwe woonwijk: de Oostergast. In de afgelopen jaren is de wijk uitgegroeid van een paar straten, tot een bruisende woonwijk met alle faciliteiten binnen handbereik.

nieuwbouwprojecten in zuidhorn in groningen

Kenmerkend voor de Oostergast is het groen: de natuur omringt én doorkruist de wijk. In de plannen is namelijk vastgelegd dat minstens vijftig procent van de wijk uit groen bestaat, zodat stellen en gezinnen kunnen wonen in een wijk waar de natuur groeit en bloeit.

Regelmatig komen er nieuwe woningen en kavels in de verkoop. Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van het nieuwe aanbod.

Nieuwbouwprojecten Groningen in de Oostergast (Zuidhorn) nieuwbouw groningen begint in de oostergast

Groningen binnen handbereik

De Oostergast ligt op steenworp afstand van de stad Groningen. De stad is binnen 9 treinminuten bereikbaar, vanaf het naast de wijk gelegen treinstation. Met de auto ben je binnen 20 minuten in de stad. Niet voor niets dat veel bewoners uit de stad kiezen voor een nieuwbouwhuis in de Oostergast. Bewoners vinden hier namelijk de rust van een dorp, zonder het stadsleven uit het oog te hoeven verliezen.

De trein van Zuidhorn naar Groningen station zuidhorn

 

Nieuwbouwprojecten breiden uit

In 2007 is gestart met de bouw. De verwachting is dat de Oostergast tot 2020 blijft groeien. Regelmatig komen nieuwe kavels in de vrije verkoop. Bekijk daarom het aanbod van kavels en nieuwe koopwoningen en schrijf je nu alvast in om op de hoogte te blijven van het toekomstige aanbod.

 

 

Zuidhorn heeft het

Zuidhorners zijn trots op hun dorp. En terecht. Want Zuidhorn is een opvallend complete gemeente, met alles binnen handbereik. Het winkelcentrum is uitgebreid en compleet, met de belangrijkste winkelketens op loopafstand van elkaar. En het rijke verenigingsleven zorgt dat iedereen voldoende energie kwijt kan in sport en spel.

veld van voetbalvereniging VV Zuidhorn aan de Sportlaan 

Femke en Richard hebben alles dichtbij hun droomhuis
Nieuwbouwwijk De Oostergast heeft de Brede School

 

Dáárom nieuwbouw in de Oostergast

 • Wonen op een steenworp afstand van de stad
 • Moderne nieuwbouw en vrije kavels te koop
 • Je droomhuis in een groene wijk
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!   Direct inschrijven

   Interesse in een woning of vrije kavel? Schrijf je direct in en de makelaar neemt contact met jou op

   Schrijf mij in