28 nieuwe projectwoningen,
Inschrijving nu geopend!
Deadline: 26 oktober

Dit zijn de nieuwe projectwoningen in de Oostergast

In een bomvol zalencentrum Balk onthulde bouwbedrijf Plegt-Vos gisteren de plannen voor 28 nieuwe woningen in woonwijk de Oostergast.

De Oostergast groeit. In het afgelopen jaar kwamen er tientallen woningen bij en deze lijn wordt ook volgend jaar voortgezet.

Het is een teken dat het economisch weer de goede kant opgaat. En dat huizenkopers weer vertrouwen hebben in de woningmarkt, dat bleek gisteravond wel tijdens de presentatie in zalencentrum Balk. Veel woningzoekenden – waaronder opvallend veel stellen, gezinnen en ouderen uit de stad Groningen – lieten zich informeren over de nieuwbouwplannen in de Oostergast.

De makelaar kon gelijk aan de slag, want ter plekke schreven de eerste woningzoekenden zich in voor de loting voor de nieuwe projectwoningen.

De huidige nieuwbouwplannen op een rijtje:

  • Er komen twee nieuwe straten: de Boteinstraat en de Anserstraat
  • Hierin komen 28 projectwoningen
  • De woningen zijn verdeeld over 6 typen
  • Inschrijving gaat via de makelaar
  • Deadline voor de inschrijving is 26 oktober (17.00 uur)
  • Loting vindt plaats op 27 oktober

De nieuwe woningen in beeld

Rust en ruimte zijn de trefwoorden voor de Oostergast. Die rust en ruimte vormden ook de inspiratie voor de zes nieuwe woningen: veel oppervlakte, een gunstig gelegen tuin. Dit zijn de zes typen droomhuizen die in het tweede kwartaal van 2018 gebouwd gaan worden door Plegt-Vos.

 

Aquila – Openslaande deuren naar de tuin

aquila-te-koop-oostergast

De Aquila heeft een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Hierdoor is het dé ideale woning voor wie net zo graag in de tuin leeft als in huis. Bijzonder detail: het dak begint op de tweede verdieping, waardoor op de eerste verdieping alle ruimte maximaal wordt benut.

 

Taurus – Waar je alles zelf kiest

Taurus-te-koop-oostergast

Het exterieur van het opvallende woningtype Taurus biedt eindeloze keuzemogelijkheden. Wil je de woonkamer aan de straatkant of juist liever aan de tuin? In deze projectwoning bepaal je het helemaal zelf. Mét vloerverwarming en genoeg zolderruimte voor een hobbykamer, logeerkamer of extra slaapverblijf.

 

Cassini – Gelijkvloers leven

Cassini-te-koop-oostergast

De Cassini is een halfvrijstaande woning waar je volledig gelijksvloers kunt leven, met de slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping. De tweede verdieping heeft een tweede badkamer en twee ruime slaapkamers, eventueel te gebruiken als werkkamer.

 

Scorpius – Ongekend veel daglicht

scorpius-te-koop-oostergast

Energiezuinig en licht: dat is de Scorpius. Grote ramen zorgen voor een maximale lichtinval in de huiskamer en brengen zo het buitengevoel naar binnen. Deze halfvrijstaande woning heeft genoeg ruimte voor een heel gezin, met dank aan het maximaal benutten van de ruimte op de eerste verdieping.

 

Libra – Een huis met potentie

Libra-te-koop-oostergast

Een ruime woning met een degelijke uitstraling en een sfeervolle inrichting. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Wil je de woonkamer grenzend aan de straat? Of toch liever aan te tuin? Douche of ligbad? Een logeerkamer of liever een speelruimte voor de kinderen? Het kan allemaal.

 

Gemini – Uitstraling en comfort

gemini-te-koop-oostergast

Een moderne uitstraling en traditionele degelijkheid vatten de Gemini nog het beste samen. Comfort is het uitgangspunt: tuindeuren verbinden het buitenleven met de huiskamer en de garage is standaard onderdeel van deze woning.

Binnenkort onthullen we de details van 12 nieuwe kavels in de Oostergast. Op de hoogte blijven van nieuwe bouwkansen? Schrijf je nu alvast in.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse