DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Recordaantal bezoekers kopersavond Zuidhorn

Nieuwbouw is geliefd in Groningen. De kopersavond in Zuidhorn trok gisteravond ruim honderdtachtig bezoekers.

Tijdens de avond lieten de bezoekers zich informeren over de nieuwbouwplannen van Zuidhorn in de nieuwbouwwijk de Oostergast. Het plan biedt ruimte voor 45 nieuwe woningen en bestaat uit een nieuw aanbod van 34 woningen en 11 bouwkavels.

Economie in de lift

De economie zit duidelijk in de lift en huizenkopers hebben weer volop vertrouwen in de markt. Dat bleek gisteren in Zalencentrum Balk, waar ruim honderdvijftig huizenkopers zich lieten informeren over de nieuwbouwplannen in Zuidhorn. Het aantal van honderdvijftig bezoekers ligt ruim vijftig bezoekers hoger dan tijdens een vorige kopersavond in 2017.

Makelaar Douwe Dijkstra was, als één van de dienstdoende makelaars, aanwezig in Zalencentrum Balk. Hij is enthousiast over de opkomst én over het project. “Het was een goedbezochte avond waar men zich goed kon laten informeren over projectmatige bouw in de Oostergast. Ik heb veel enthousiaste kandidaat-kopers gezien en gesproken.”

Alle verschillende soorten nieuwbouw konden rekenen op belangstelling van de huizenkopers. “Er was interesse voor elk segment, van rijwoningen tot vrijstaande woningen en de nieuwe vrije kavels.”

Inschrijven op een woning en op een kavel is inmiddels mogelijk.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse