DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Tweede rondleiding Natuureiland de Oostergast

Midden in de woonwijk de Oostergast ligt een groen pareltje: het Natuureiland. Woensdagmiddag 25 oktober is de tweede rondleiding op het Natuureiland. Ga mee en ontdek wat het Natuureiland jou allemaal te bieden heeft in de toekomst!

Voor jong en oud
Tijdens de rondleiding vertelt de ontwerper van het eiland, Leo Dop, alles over dit bijzondere stukje natuur. De rondleiding is bedoeld voor alle inwoners van Zuidhorn en is leuk voor jong en oud. Om 15.00 uur start de rondleiding vanaf het gemeentehuis (Hooiweg 9). Leo neemt dan alle geïnteresseerden mee naar het eiland en laat de nieuwe bruggen zien. Hij vertelt vol enthousiasme over de boomsoorten en toont het voetbalveld waar vanaf volgend jaar kinderen een balletje kunnen trappen.

Het Natuureiland, hoe staat het ervoor?
In april was de eerste rondleiding op het Natuureiland. Inmiddels is het Natuureiland een stuk groener geworden en is het voetbalveld al zichtbaar! De doeltjes zijn al besteld, maar het allergrootste nieuws is toch wel dat het Natuureiland vanaf eind oktober bereikbaar is door de nieuwe bruggen!

Meedoen?
Geef je op via deoostergast@zuidhorn.nl. Vergeet niet je laarzen aan te trekken!

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse