DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Vrije kavels Oostergast te koop

Zaterdag 20 mei start de verkoop van elf vrije kavels in woonwijk de Oostergast fase 2D-a in Zuidhorn.

 

Een deel van de kavels ligt in het midden van de wijk, speciaal voor liefhebbers van een dorpse sfeer. Een ander deel van de kavels ligt aan de rand van de wijk en is heel geschikt voor mensen die meer gericht zijn op rust, ruimte en landelijk wonen. Sommige kavels liggen aan het water. De grootte van de kavels varieert van 456 m2 tot 935 m2. De kavelprijs bedraagt € 197 per m2 exclusief BTW.

Bijzonder Wonen Bereikbaar

Er is erg veel vraag naar woningen in de Oostergast. Naast projectmatige bouw is er ook veel vraag naar vrije kavels waar bijzondere droomwoningen worden gebouwd.

Daarbij zijn de voorzieningen in het dorp Zuidhorn binnen enkele wandel- of fietsminuten bereikbaar. Ook het trein- en busstation zijn op loopafstand. De trein brengt de reiziger binnen 9 minuten in hartje Groningen. Vanaf het busstation is een directe buslijn naar het Zernikecomplex en het Hoofdstation in Groningen.

De meeste sportvoorzieningen liggen op nog geen 10 minuten afstand van de Oostergast en in de wijk is een overdekt zwembad. Daarnaast staat in de wijk een brede school.

De gemeente is op dit moment in de wijk bezig met de aanleg van een prachtig natuureiland met een gevarieerd aanbod aan planten en bomen en diverse speel- en spelmogelijkheden. Kortom de wijk Oostergast biedt naast prachtig wonen ook vele voordelen.

Duurzaam

Woningen in de Oostergast fase 2D-a dienen in 2017 gebouwd te worden met een EPC-waarde van 0. EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt ofwel de mate van energiezuinigheid. Wethouder Fred Stol: “Er is steeds meer vraag naar duurzame woningen. Duurzaam wonen geeft meer comfort en een lagere energierekening. En natuurlijk draag je bij aan een betere wereld voor komende generaties.”

Informatie

Informatie over deze vrije kavels is vanaf zaterdag 20 mei te vinden op de website van Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies te Zuidhorn via www.dijkstramakelaardij.nl.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse