Vrijstaande luxe villa´s,
Vanaf € 425.000 v.o.n.
Meer info

Wonen in een vrijstaande villa: nog twee beschikbaar

Rust, luxe en ruimte: Je vindt het in een vrijstaande villa in de Oostergast, aan de rand van Zuidhorn. De laatste twee villa’s zijn nu in de verkoop.

Thuiskomen in een huis met alle luxe en ruimte: Wie wil dat niet? Daarom beginnen wij volgend jaar met de bouw van vier villa’s in de Oostergast, de nieuwe woonwijk aan de rand van Zuidhorn.

Na een succesvolle start-verkoop, inclusief voorinschrijving, zijn twee van de vier villa’s inmiddels onder optie.

 

 

Sierlijke entree

De villa’s kennen een luxe opzet. De percelen zijn toegankelijk via een sierlijke, gedeelde brug over de waterweg. De villa’s zijn gunstig geplaatst in de wijk, nabij de weilanden en omringd door groen.

Door de ruime perceeloppervlakte (van maar liefst 509 en 657 vierkante meter) bieden de percelen ongekende ruimte en veel privacy.

De totale tuinoppervlakte is royaal, zeker voor wie gewend is aan stadstuinen. Afhankelijk van het woningtype is de tuin 18 of 23 meter diep; met voldoende ruimte voor iedereen in het gezin.

 

Royale woonkamer

Achter de voordeur schuilt een stijlvolle entree richting de royale woonkamer.

Met ruim 55 vierkante meter heeft de woonkamer genoeg ruimte voor een volwaardige zitkamer, een grote eethoek én een riante keuken.

Op de bovenverdieping komen maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer, groot genoeg voor zowel een bad als een douche. Op de zolder is bovendien de ruimte om nog eens twee slaapkamers te creëren, waardoor de woning uitkomt op maximaal zeven kamers.

 

Opgeleverd volgens jouw wensen

Deze projectwoningen worden in 2019 gebouwd door VDM Wonen.

Het uitgangspunt is het ontwerp van de architect, maar de uiteindelijke bouw vindt plaats in overleg met de koper. Aanpassingen – zoals extra slaapkamers op de tweede verdieping, een bijkeuken of een badkamer – zijn mogelijk.

 

 

Wonen in een dorp met de gemakken van de stad

centrum zuidhorn

Zuidhorn is geliefd onder Groningers. Hier vind je namelijk de rust van een dorp, met alle gemakken van de stad vlakbij. Het centrum van Zuidhorn is dichtbij én compleet: winkels, horeca en verenigingen zijn hier allemaal dichtbij.

Voor alle andere zaken blijft de stad Groningen binnen handbereik: de stad is met de auto in twintig minuten bereikbaar. Wie met het openbaar vervoer reist is zelfs nog sneller in de stad, want de trein (vanaf het aan de wijk gelegen treinstation) rijdt in negen minuten van Zuidhorn naar Groningen.

 

Beperkt aanbod

Gezien de exclusiviteit van de woningen, blijft het aanbod beperkt. In 2019 worden vier villa’s gebouwd, waarvan er twee inmiddels onder optie zijn. De verkoop verloopt exclusief via makelaardij Dijkstra.

 

 

Verkoop via makelaardij Dijkstra

De verkoop verloopt exclusief via makelaardij Dijkstra in Zuidhorn. Neem contact op met makelaar Douwe Dijkstra voor meer informatie.

Vrijstaande luxe villa's in de Oostergast

  • Vijf, zes of zeven kamers.
  • Woonkamer van 55 m2.
  • Diepe tuin.
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse