Bouwkavels in de Oostergast,
beperkt aanbod
meer info

Buitenkans: 11 kavels in de vrije verkoop

Wij hebben nú 11 bouwkavels in de vrije verkoop. 

De kavels liggen in de groene woonwijk de Oostergast. Deze jonge woonwijk is gunstig gelegen: aan de rand van het dorp Zuidhorn en op twintig minuten van de stad Groningen.

 

 

Gunstig gelegen

Het aanbod is gevarieerd, bedoeld voor zowel gemiddelde als royale vrijstaande woningen. De kavels hebben een oppervlakte van 464 tot en met 696 vierkante meter en zijn gunstig geprijsd vanaf € 113.991 (vrij op naam).

 

Een stedenbouwkundig plan volop mogelijkheden

Het stedenbouwkundig plan van de Oostergast biedt alle mogelijkheden om het huis te bouwen zoals jij dat wilt.

Typisch voor de huizenbouw in de Oostergast is de ruime en dorpse opzet. Oftewel: ruimte voor eigentijdse architectuur, met kleuren en vormen die zorgen voor een authentieke, en landelijke uitstraling.

De Oostergast is een wijk met genoeg ruimte, waar gefietst en gespeeld kan worden. Een woonwijk waar bomen het straatbeeld bepalen en waar beukenhagen zorgen voor een groene scheiding tussen tuinen en de openbare weg.

 

Beperkt aanbod

Bouwgrond in de Oostergast is geliefd vanwege de lage prijs en de gunstige ligging. Wacht dus niet te lang en bekijk het aanbod.

De verkoop verloopt via makelaardij Dijkstra en Steenhuis Makelaar. Per kavel staat aangegeven welke makelaar het verkoopt.

 

De voorzieningen van de Oostergast

Dáárom de Oostergast

  • Rust, groen en ruimte
  • Wonen vlakbij de stad
  • Ruime kavels vanaf € 113.991 vrij op naam
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse