Huis kopen in Groningen,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Bekijk onze koopwoningen

huis kopen in groningen

Huis kopen in Groningen? Hier vind je het actuele aanbod van huizen in de Oostergast, de groene woonwijk in het Groninger dorp Zuidhorn.

De Oostergast is een nieuwe woonwijk aan de rand van Zuidhorn, op steenworp afstand van de stad Groningen. Bekijk het huidige aanbod aan koopwoningen en blijf op de hoogte van nieuw aanbod door je nu in te schrijven.

Het huidige aanbod:

huis kopen in groningen kan in de oostergast

 

Je woonhuis is je droomhuis

In de Oostergast bouw je je droomhuis in een unieke omgeving. Velen gingen je voor, want in de afgelopen tien jaar hebben ruim duizend stellen en gezinnen hun plekje gevonden in de Oostergast.

Zij wonen nu in wat ze zien als hun droomhuis, met alles volledig volgens de eigen wensen gemaakt en ingericht. Lees de verhalen van de bewoners en laat je overtuigen van de mogelijkheden van een nieuwbouwhuis in deze jonge maar bloeiende wijk.

huis kopen in groningen koop jij dit huis in de provincie groningen

Zuidhorn heeft het

Zuidhorn is een authentiek Gronings dorp op een steenworp afstand van de stad Groningen. Vanaf het naast de wijk gelegen treinstation ben je in een paar minuten in de binnenstad van Groningen en met de auto is de stad in twintig minuten bereikbaar. Voor veel inwoners van de Oostergast betekent dit werken in de stad en thuiskomen in de rust van een dorp.

Zuidhorners zijn trots op hoe compleet hun dorp is. Zuidhorn kent een rijk verenigingsleven, heeft alle voorzieningen zoals zwembaden en scholen en biedt ruimte aan meerdere grote winkelketens. Oftewel: wonen in een dorp, maar wel ééntje met de gemakken van een stad binnen handbereik.

action in zuidhorn 

Alles voor gezinnen met jonge kinderen

Woonwijk de Oostergast is bovendien goed uitgerust voor gezinnen met jonge kinderen.

In de wijk bevindt zich namelij een basisschool, een kinderopvang en een peuterspeelzaal. In het centrum van de wijk is bovendien een zwembad, en aan de rand van de wijk is de dierenwijde. Kortom: alles binnen handbereik.

Kinderen bij de Brede School in de Oostergast zwemcentrum zuidhorn geeft a-b-c-zwemles aan kinderen in De Oostergast

Huis kopen in Groningen, het begint hier

Kortom: een huis kopen in Groningen doe je het liefst in de Oostergast. Momenteel is de keuze uit meerdere projectwoningen en het aanbod wordt geregeld vernieuwd.

Femke en Richard hebben alles dichtbij hun droomhuis
wegwijzerbord in zuidhorn

 

Dáárom een huis kopen in Groningen

  • Wonen in een dorp met de gemakken van de stad
  • Geregeld nieuw aanbod
  • Alles aangepast aan je eigen wensen
Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse