Mo(o)i Zuidhorn,
Het stemmen is begonnen
Stem de inzendingen en stem

Veel inzendingen voor fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn

De fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn heeft inmiddels 90 inzendingen opgeleverd. “Meer dan we hadden verwacht”, aldus Fred Stol, wethouder van Zuidhorn.

De fotowedstrijd ging eind augustus van start. “Toen we begonnen, hoopten we op een handjevol inzendingen”, vertelt de wethouder. “Het uiteindelijke aantal inzendingen is verrassend hoog. Ook de kwaliteit van de foto’s is van hoog niveau.”

De wethouder is blij met de inzendingen die tot nu toe zijn binnengekomen; “Het doel van de wedstrijd is om te laten zien hoe mooi Zuidhorn kan zijn. Dat is gelukt, met dank aan een heleboel inzendingen van professionele kwaliteit.”

Over de fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn

De fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn trapte af in de laatste week van augustus. Deelnemers kunnen tot en met 30 september hun mooiste foto van Zuidhorn uploaden op https://www.deoostergast-zuidhorn.nl/fotowedstrijd/. Stemmen kan nog tot 6 oktober.

De winnaar wordt bepaald aan de hand van de meeste stemmen. De drie populairste foto’s worden tentoongesteld in het gemeentehuis van Zuidhorn, en de maker van de állermooiste foto wint een GoPro.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse