DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Start verkoop 12 luxe appartementen in De Oostergast

Twaalf luxe appartementen vormen straks de nieuwste aanwinst in De Oostergast! Aan de Antaresstraat in Zuidhorn verrijst een prachtig nieuw project met daarin drie typen woningen. Appartement type A&B hebben een gemiddeld woonoppervlak van 85 vierkante meter en de vier penthouses hebben zo’n 120 vierkante meter. Op de website van het project vindt u alle informatie over de woningen en het project.

Start verkoop

Maandag 25 november start de verkoop van de appartementen. De informatieavond begint om 19.30 uur in Zalencentrum Balk, in Zuidhorn. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

A-locatie

Midden in de woonwijk ligt één van de mooiste groene plekjes in de Oostergast: het Natuureiland. Een plek voor sport, spel en ontmoeten omringd door groen. De locatie van de appartementen is ten noorden van het Natuureiland. Hier woon je straks in een nieuw en luxe koopappartement omringd door in bloei staande bomen. Een plek waar je bewust wilt wonen in combinatie met de aanwezigheid van water, rust en faciliteiten in de directe omgeving – oftewel: een A-locatie!

zijaanzihth

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse