DE OOSTERGAST,
BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Meer informatie

Het jaar in vogelvlucht

Het jaar 2018 loopt op zijn einde. We blikken nog één laatste keer terug op wat er in de afgelopen twaalf maanden in onze wijk gebeurde.

 

Zuidhorn stapt van het gas af

Sinds dit jaar bouwen we volledig duurzaam, want nieuwe woningen worden niet meer aangesloten op het gasnet. Als dorp in een aardbevingsprovincie willen we hiermee het goede voorbeeld geven aan de rest van het land.

 

Bouwgrond in Zuidhorn blijkt goedkoper dan in de stad Groningen

We maakten de berekening en kwamen tot een spannende conclusie: in Zuidhorn heb je meer huis voor je geld.

 

Recordaantal bezoekers kopersavond

De kopersavond in april trok ruim 180 bezoekers. Daarmee was deze feestelijke avond in zalencentrum Balk vele malen succesvoller dan eerdere informatieavonden.

 

Nieuwe projectwoningen in no-time onder optie

In mei begon de verkoop van 30 nieuwe projectwoningen. In juni waren ze allemaal onder optie. Een verkooprecord.

 

Natuureiland doorstaat kurkdroge zomer

Het Natuureiland had het zwaar door de droogte, maar constante bewatering voorkwam een kaalslag. Inmiddels is de natuur volledig hersteld.

 

Fotowedstrijd Mooi Zuidhorn overtreft alle verwachtingen

We hielden een fotowedstrijd, om te laten zien hoe mooi Zuidhorn kan zijn. Ruim honderd inzendingen overtroffen alle verwachtingen.

 

Nieuwe bouwplannen voor 2019

De huizenmarkt is volop in beweging en de Oostergast beweegt mee. Zo maakten we bekend dat we tenminste tot 2020 bijbouwen en volgend jaar met nieuw aanbod komen.

Gerelateerde berichten
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en nieuwtjes over de Oostergast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Interesse